Distribution af magasiner, breve og pakker.

 

Distributionen er ofte den største omkostning i det samlede regnskab for udgivere. Alligevel er distributionen den af alle omkostningstyper, der er gjort mindst for at påvirke.

I 2018 har DistributionPLUS sammen med PostNord udviklet magasinpost produktet STOR indlevering, der er et tilbud og en mulighed for alle magasiner med et oplag pr indlevering på mindst 3.000 eks. for at spare mere end 10% på deres portoomkostninger i dag. Samlet set sparer danske  udgivere mere end 9 mio kr i porto i 2019. Du kan komme med i STOR indlevering såfremt du har et oplag på over 3.000 magasiner pr indlevering.

Se hvordan STOR indlevering sorteres, pakkes og adresses her

DistributionPLUS har de største samarbejdsaftaler med Post Danmark og Bladkompagniet omkring magasindistribution. Med en årlig volumen på mere end 45 mio. magasiner er grundlaget på plads til at opnå de laveste distributionspriser.

DistributionPLUS tilbyder også lave priser på brevforsendelser såvel nationalt som internationalt - også små oplag.

DistributionPLUSs medarbejdere har mere end 10 års erfaring i optimering og planlægning af magasindistribution, hvilket sikre dig den mest kompetente rådgivning og overvågning af markedet for magasindistribution.

Er du ikke med i vores aftaler, så har du basis for at spare mange penge? Send en mail til Lone på lone@distributionplus.dk eller ring 3150 4345 allerede NU!