Distribution

Magasiner

Distributionen er ofte den største omkostning i det samlede regnskab for magasiner. Alligevel er distributionen den af alle omkostningstyper i magasinproduktionen, der er gjort mindst for at påvirke.

Magasiner, er alle former for blade og kataloger, der løbende udsendes til medlemmer, kunder og abonnenter for at sikre en løbende dialog og tilhørsforhold mellem udgiveren og modtageren. Distributionen er afgørende for, at dialogen og tilhørsforholdet fastholdes og udbygges.

DistributionPLUS har de største samarbejdsaftaler med Post Danmark og Bladkompagniet omkring magasindistribution. Med en årlig volumen på mere end 65 mio. magasiner er grundlaget på plads til at opnå de laveste distributionspriser.

DistributionPLUSs medarbejdere har mere end 10 års erfaring i optimering og planlægning af magasindistribution, hvilket sikre dig den mest kompetente rådgivning og overvågning af markedet for magasindistribution.

 

Breve

Har du 500 eller 50.000 breve pr. omdeling – vi har den billigste distributionsløsning for dig…

Sender du mere end 500 breve, magasiner eller andet adresseret post pr. omdeling, kan vi med stor sandsynlighed skære en stor del af dine portoomkostninger væk. Vores mængde og store netværk af kunder gør, at det er muligt at samle mindre og større forsendelser på en given dag - og opnå en fordelagtigdistributions pris. I kraft af mængden, giver det samtidigt mulighed for at benytte flere distributører i samme omdeling – og dermed spare yderligere på portoen.

DistributionPLUS tilbyder komplette løsninger på brevdistributionsopgaver – lige fra pakning til omdeling. Naturligvis også for modtagere i udlandet. Netop breve til udlandet er ofte forholdsmæssigt dyre, men i samlet flok er vi i stand til at flytte prisen.

 

Pakker

Pakkeaftaler er en jungle af priser og mindste krav om samlet forsendelser. Gør det enkelt! Gør som mange, køb ind med andre - det betaler sig! 

Ønsker du et gratis og et uforpligtende "pakketjek", så send en mail til Lone på lone@distributionplus.dk eller ring 3150 4345 allerede NU!

DistributionPLUS tilbyder på pakkemarkedet følgende løsninger:

 • En ren erhvervspakkeaftale
 • En kombineret erhvervs- og privatpakkeaftale via GLS Pakkeshop
Dine fordele
 • Lave priser på alle erhvervspakker såvel til indland som udland
 • Lave priser på privatpakker via GLS Pakkeshops. Modtageren vælger ved køb/bestilling, hvor de vil afhente pakken. En pakkeshop vil typisk være den lokale brugs, Blockbuster, Total radio eller lign.
 • Afsender du mere end 1.000 pakker årligt er der GRATIS afhentning på din adresse
 • Afhentning uden beregning på den af dig valgte adresse. (dog afhentningsgebyr 40,- pr. afhentning ved årlig mængde under 1.000 pakker)
 • Gratis software til printning af labels
 • Fuld Track and Trace på alle pakker
 • Fuld integration til WEB shops
 • Fuld selvbestemmelse over afsendelse, planlægning og afhentning hos dig.
 • Afsender du mere end 1.000 pakker årligt er der GRATIS afhentning på din adresse
Har du råd til at fortsætte som nu? Send en mail til Lone på lone@distributionplus.dk eller ring 3150 4345 allerede NU!