Menu

Mission

DistributionPLUS’ mission er at arbejde for og tilbyde den højeste kvalitet i pakning og distribution af trykt materiale til den lavest mulige pris for at sikre største mulig trykt volumen på det nordiske marked. DistributionPLUS’ løsninger er åbne for alle.

Vision

DP+ vision er at være den største danske aktør på markedet for fullfilment og distribution af magasiner og toneangivende for udviklingen af dette marked. DP+ har en vision om at udvikle nye løsninger for pakning og distribution af printet materiale til modtagere i hele Norden. DP+ vil arbejde for en fortsat konsolidering af markedet for fullfilment og distribution for at sikre opfyldelse af vores mission.

DistributionPLUS’ historie

Startskuddet

Med Finansloven for 2004 fjernedes portotilskuddet til distribution af magasiner, hvilket betød en stigning i distributionsprisen på omkring 300%. Denne udvikling blev startskuddet til en række konsolideringsløsninger, med det formål at søge en afbødning af dele af denne stigning. DistributionPLUS A/S er en fortsættelse af de to stærkeste af disse konsolideringsordninger, der blev etableret af TJECK Magazine A/S og Portogruppen Aps.

Etablering

DistributionPLUS A/S blev etableret d. 1. november 2007 ved at sammelægge de to hidtidige konsolideringsaftaler i en organisation, der i sit daglige virke er helt uafhængige af ejernes aktiviteter. DistributionPLUS A/S er ejet af Aller Media A/S og Stibo Graphic A/S.

DistributionPLUS i dag

DistributionPLUS A/S bestyrelse består i dag af følgende medlemmer:

  • Fomand Adm. Dir. Carsten Christensen, Stibo A/S
  • Økonomichef Christian Papa, Aller Media A/S
  • Adm. Dir. Søren Henriksen, Stibo Graphic A/S
  • DistributionPLUS A/S er fysisk repræsenteret i Vadum.

Tidslinje over DistributionPLUS

2020

Køb af to PM maskiner

2019

Køb og opsætning af Sitma Papir

2018

Start af ATE og SMP STOR

2017

Køb af PM Maskiner

2014

Virksomheden flytter til Vadum

2013

Opkøb af S-Mail A/S (100%)

2011

Opkøb af S-Mail A/S (40%)

2007

Etablering af DistributionPLUS