Menu

Samarbejde med DK CAMP - Vi sætter camping på kortet

Danske campingpladser i stærk indpakning

DK Camping udgiver årligt deres store katalog med over 220 selvstændige campingpladser, fordelt over hele Danmark. DK Camping er den største organisation inden for camping i Danmark.

I starten af 2021 fik vi til opgave at indlime et falset Danmarkskort på side to af deres store hovedkatalog, så det er let for brugerne at anvende kort og katalog samtidig. Efter indliming skal katalogerne bundtes og plastfoliernes klar til afsendelse til hver enkelt campingplads i samarbejdet, denne opgave løses i samme gennemkørsel.

Plastfolieringen er en krympefoliering af hvert enkelt bundt, der gør bundtet let at håndtere ude på campingpladsen og beskytter mod snavs og fugt frem til udleveringen.

På en af vores linjer til indlimning åbnes kataloget løbende på dets vej fra oplægning på maskinen, således at det falsede Danmarkskort kan indlimes på den ønskede side 2 med en gnidefast lim. Herefter stakkes katalogerne og der kommes en løs plastpose omkring, der efterfølgende kører ind i en ovn, hvor den opvarmes og dermed krymper og kommer færdig ud klar til afsendelse på paller.


Har du brug for disse kompetencer? Så kontakt os på telefon 31 38 43 45.

Se hele processen her.