Menu

Rådgivning

Rådgivning om distribution hos os er ikke blot et spørgsmål om at finde den løsning i vores mangefacetteret produktpalette som din opgave kan passe ind i.


Rådgivning er at forstå dine ønsker og behov, finde den bedste løsning kvalitets- og prismæssigt. Også når opgaven løses bedst af andre end os.

Vi tror din oplevelse af succes med din forsendelse er vores bedste visitkort til at fortsætte samarbejdet med dig.


DistributionPLUS A/S team af medarbejdere har på hvert deres felt arbejdet med pakning, adressering og distribution helt tilbage fra starten af 00’erne – vores organisation har den største og bredeste erfaring fra netop dette område af alle i Danmark. Kombinationen mellem pakkeri- og distributionsopgaven i samme organisation, gør at vi løbende kan udvikle nye løsninger om distribution sammen med en meget bred kreds af udgivere og distributører. Der er mange muligheder for distribution – også for den samme opgave. DistributionPLUS er din sikkerhed for at, hver en mulighed bliver belyst og opstillet så en direkte sammenligning er mulig.

Vores viden og erfaringer er klart størst på al form for distribution til modtagere i Norden samt Færøerne og Grønland. Resten af den store verden har vi – bare - en rigtig god viden om.


Mere end 600 kunder årligt kan ikke tage fejl – her gør DistributionPLUS for alvor en forskel.

Få en ide om dine mange muligheder hos os i forhold til din distributionsopgave her..