Menu

Mission

DistributionPLUS’ mission er at arbejde for og tilbyde den højeste kvalitet i pakning og distribution af trykt materiale til den lavest mulige pris for at sikre største mulig trykt volumen på det nordiske marked. DistributionPLUS’ løsninger er åbne for alle.

Vision

DistributionPLUS’ vision er at være den største danske aktør på markedet for fullfilment og distribution af magasiner og toneangivende for udviklingen af dette marked. DistributionPLUS har en vision om at udvikle nye løsninger for pakning og distribution af printet materiale til modtagere i hele Norden. DistributionPLUS vil arbejde for en fortsat konsolidering af markedet for fullfilment og distribution for at sikre opfyldelse af vores mission.

DistributionPLUS’ historie

Startskuddet

Med Finansloven for 2004 fjernedes portotilskuddet til distribution af magasiner, hvilket betød en stigning i distributionsprisen på omkring 300%. Denne udvikling blev startskuddet til en række konsolideringsløsninger, med det formål at søge en afbødning af dele af denne stigning. DistributionPLUS A/S er en fortsættelse af de to stærkeste af disse konsolideringsordninger, der blev etableret af TJECK Magazine A/S og Portogruppen Aps.

Etablering

DistributionPLUS A/S blev etableret d. 1. november 2007 ved at sammelægge de to hidtidige konsolideringsaftaler i en organisation, der i sit daglige virke er helt uafhængige af ejernes aktiviteter. DistributionPLUS A/S er ejet af Aller Media A/S og Stibo Complete A/S.

DistributionPLUS i dag

DistributionPLUS A/S bestyrelse består i dag af følgende medlemmer:

  • Fomand Adm. Dir. Søren Henriksen, Stibo Complete A/S
  • Head of B2C, Maria Dabelsteen Jensen, Aller Media A/S
  • Økonomidirektør Søren Hove, Stibo Complete A/S
  • DistributionPLUS A/S er fysisk repræsenteret i Vadum.

Tidslinje over DistributionPLUS

2022

Etablering af DistributionPLUS AB

2020

Indkøb af yderligere 2 store sorteringsanlæg

2019

Indkøb af maskine til papirpakning

2018

Start ALT til ERHVERV og Sorteret Magasinpost PLUS

2017

Indkøb af 3 store sorteringsanlæg

2014

Virksomheden flytter til Vadum

2013

Opkøb af S-Mail A/S (100%)

2011

Opkøb af S-Mail A/S (40%)

2007

Etablering af DistributionPLUS