Menu

Samarbejde med Land & Fritid - Forkæl dig selv og dine dyr

Til dig der elsker livet på landet

Land & Fritid – ønskede at lave noget opsigtsvækkende og anderledes i forbindelse med nedlukningen af Danmark og bad om ideer til tryk af noget helt andet end de normale reklamer, der omdeles adresseløst af FK Distribution.

I forbindelse med sparringen dem og os imellem, viste deres egne modtageranalyser, et tydeligt billede af de kunder, der handlede i deres butikker – hvorfor opgaven var at finde flere af dem, der kunne være grundlaget for en ”kundeklub”, der løbende vil få Land & Fritids nye magasin.

Det blev grundlaget for et helt nyt katalog – med et oplag på 116.000 pr. udsendelse.

Et magasin, der er blevet udsendt under nedlukningen af de fysiske butikker efter udgivers ønske, så modtagerne har god tid til at handle og forkæle sig selv og deres kæledyr.


Flere elementer er spændende her:


  •  Land & Fritid får omdelt deres katalog i en 4-farvet papirpakning for maksimal opmærksomhed. Kataloget er skræddersyet til deres kernekunder, og ligner slet ikke deres normale tilbudsavis.

  •  Over halvdelen af de 116.000 modtagere af kataloget har ikke tidligere modtaget Land & Fritids tilbudsavis. Primært fordi den adresseløse distribution er styret af områder omkring butikkerne – og udvidelse af disse koster masser af tryksager og ikke mindst distribution. Nu rammer de langt mere præcist.


Allerede en uge efter endt omdeling er tilbagemeldingerne fra Land & Fritids butikker at modtagerne har taget rigtig godt imod det nye magasin.

Et nyt magasin blev født – ved at tænke helt anderledes end normalt – og kun fordi vi arbejdede ideen grundigt igennem med land & Fritid.


Har du brug for disse kompetencer? Så kontakt os på telefon 31 38 43 45.

Se hele processen her.