Menu

Samarbejde med Gigtforeningen - Et match blev skabt

Let åbning i miljøvenligt materiale

Gigtforeningen ønskede en pakning af deres magasin, lodsedler og andet informationsmateriale i et miljøvenligt materiale og med det ufravigelige krav, at pakningen hos modtageren skal være let at åbne.

Modtagerne er ofte plaget af gigt i hænder og fingre, hvilket gør alle former for indpakning til en større udfordring at få op. Hidtil havde magasinpakken været pakket i plast med en perforering for lettere åbning.


Med pakning i papir er der mulighed for at lave en punktvis limning i modsætning til den normale fuldsvejsning i plasten. Det giver nogle ”åbninger” på langs af magasinpakken, hvor det er meget let at få fat og let rive papiret itu og får magasinet, lodsedler mv ud af indpakningen.


Den første pakning i 2021 indeholdt magasinet Ledsager, en lotterikupon, en gevinstfolder samt et ekstra bilag.

Alle elementer pakkes samtidig og adresseringen læses via den påtrykte QR kode direkte fra lotterikuponen før print på papirpakningen, så det sikre en til en korrekt match til modtageren. Hele oplaget påtrykkes også afsenderinfo mv og indleveres som en del af DP+ samlede STOR indlevering til distribution hos PostNord. Hermed opnår Gigtforeningen også den laveste distributionspris.


Har du brug for disse kompetencer? Så kontakt os på telefon 31 38 43 45.

Se hele processen her.